Pension

In verband met een overvol klantenbestand kunnen wij helaas alleen nog ruim buiten de vakantie periodes nieuwe klanten aannemen.

Sinds het voorjaar van 2012 is ons hondenpension in gebruik!

Alle honden zijn bij ons van harte welkom. De honden kunnen zowel in groepsverband als alleen gehuisvest worden, we bekijken samen met de eigenaar wat het beste bij de hond past. Dit geldt voor zowel binnen als buiten. Het kan ook zijn dat een hond binnen een hok voor zich alleen heeft en buiten samen loopt met een andere hond.

De honden komen bij ons 3x per dag naar buiten, waarvan 1x ongeveer een uur (mits het weer het toelaat) waarin ze heerlijk kunnen ravotten, op een stok kauwen of gewoon lekker in het zonnetje kunnen liggen.

De rest van de dag liggen ze binnen in ruime verwarmde hokken waar altijd de radio aan staat.

Openingstijden:

van 10:00 tot 12:00
en tussen 18:00 en 19:00

(zondag gesloten voor halen en brengen)

Prijzen:

Kleine hond € 15,- per dag
Middelgrote hond € 16,- per dag
Grote hond € 17,- per dag

Dagopvang: € 12,50

Extra grote honden en honden die apart geplaatst moeten worden: €18,- per dag.

Let op! De dag van brengen wordt altijd meegeteld, de dag van halen alleen wanneer de hond s’ middags of s’ avonds wordt gehaald. Alle gereserveerde dagen moeten worden betaald, ook wanneer de hond eerder dan afgesproken wordt opgehaald.

Voor bezichtiging van het pension verzoeken we u graag even een afspraak te maken.

  • alle honden moeten hun jaarlijkse cocktail-enting hebben gehad. De kennelhoest enting stellen wij niet verplicht, wel raden we het sterk aan.
  • entboekje/dierenpaspoort moet meegebracht worden. Zonder dit boekje mogen wij uw hond niet aannemen!!!